NANOSİD S DEZENFEKTAN ÜRÜNLER İLE MİKROPLARI YOK EDİN


Merhabalar sabah kalktığımız andan akşama kadar geçen zaman içerisinde neler yaptığımızı düşünürsek gün içinde her an her dakika her yerde mikroplarla beraberiz aslında.En basiti her an yanımızdan ayırmadığımız cep telefonlarıyla yapılan çalışmalarda cep telefonundaki mikroorganizma miktarının klozetten alınan örneklerdekinden çok daha fazla çıktığını söylesem ne düşünürsünüz?Peki ya evde lamba düğmeleri , tv kumandası gibi ürünlerdeki mikroorganizmaları hiç hayal ettinizmi ?
Bunun gibi pek çok örnek verebiliriz.Peki ne yapmalıyız?

Ben cep telefonumu ve kumandaları düzenli olarak siliyorum ve bunun için normal bir ıslak mendilden yararlanıyordum ta ki Nanosid S dezenfektan havlu ile tanışana kadar ; Nanosid S dezenfektan havlu üretim sürecinde nanoteknolojiden yararlanılan nadir ürünlerden olup içeriğinde Nano gümüş bulunuyor.Nanosid S ; Piyasada sprey ve dezenfektan havlu şeklinde satışa sunulan Nanosid S aynı zamanda çevreci bir ürün olup insan ve çevre sağlığına zararlı maddeler bırakmıyor,etkisini gösterdikten sonra su ve oksijene dönüşüyor.
Nanosid S sprey  dezenfektan etkisinin yanında kötü kokularıda yok etmekte oldukça başarılı , aynı zamanda mevsim itibariyle yoğun görülen grip nezle gibi durumların yayılmasını önlemek adına evlerde,kreşlerde,okullarda,işyerlerinde havaya sıkılarak havada asılı kalan mikroplarında ok edilmesinde dolayısıyla hastalık etkenlerinin bulaşmasını önlemede oldukça etki gösteriyor.
Dezenfektan havlu ise daha önce söylediğim gibi telefon,kumanda gibi cihazların yanında mutfak tezgahları,kapı kolları ve daha bir çok yerde hijyen sağlamak adına kullanılabiliyor.
İçeriğinde Alkol,paraben,SLS,SLES,Solvent veya koruyu madde içermeyen bu ürün dermatolojik larakta test edilerek piyasaya sunulmuş.

Bir biyolog olarak ürünü detaylı olarak inceleyip denedim oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim.Bu ürünleri satın almak ve detaylı bilgi almak isterseniz buraya tık tık 
Sevgiler


Yorumlar

Yorum Gönder

Fikirleriniz benim için önemli sevgiler