DÜRÜMİX TANDIR İLE İFTAR KEYFİ


Merhabalar Ramazan gelince iftar davetleri de artmaya başladı tabi ki , güzel dostlarla olunca daha bir keyifli ve güzel oluyor.Sevgili Deneyimli Anne Emel'in davetiyle geçtiğimiz günlerde Antares Avm.'de yer alan Dürümix tandırda Ankara'lı Bloggerlar bir araya geldik hem harika lezzetleri denerken hemde birlikte iftar yapmanın güzelliğini yaşadık.
Fast Food'a yeni bir bakış açısı getiren Dürümix'te hem hızlıca yemeğinizi sipariş edebiliyorsunuz hem de sağlıklı besleniyorsunuz.Bizler için neler mi hazırladılar gelin bakalım ;

Başlangıç olarak mezeler , salata ve iftariyelik tabak ile soframız donatılmıştı, ardından leziz mi leziz mantılı yayla çorbası geldi.
Ardından ise günün yıldızı olan Tandır ve Perde Pilavı enfes görünüyordu;
Lezzetlerini anlatmaya kelimeler yetmez mutlaka denemelisiniz :) Tüm bunların yanında sunulan lavaş ekmekleri mekan tarafından yapılıyor.Anlayacağınız üzere mekanda her şey sağlıklı fast food anlayışı üzerine kurulmuş, kırmızı et yerine beyaz et ile yapılmış tandırda tercih edebilirsiniz. 
Günün sonunda tatlı bir kapanış gerekliydi tabi ve bu enfes portakallı tatlı geldi ve tabi ki çok güzeldi 

Dürümix dendiğinde aklınıza sadece dürüm gelmesin harika lezzetler var yolunuz düşerse bir gün mutlaka uğrayın bu lezzetleri tadın.

Böyle güzel sağlıklı yemekler yapan bu harika mekanla bizleri tanıştırdığı için sevgili Emel'e çok teşekkür ediyorum ve ayrıca tüm Dürümix çalışanlarına teşekkür ederim.Evime çok yakın olmasına ayrıca sevindiğimi söylemem gerek :) Sadece 5 dakika uzağımda böyle sağlıklı lezzetleri bulabilecek olmak harika.
Yazımı günden karelerle bitirirken yeni organizasyonlarda görüşmek dileğiyle 
sevgiler










Yorumlar